Кои са трите основни момента в подготовката на детски рожден ден

Как да се подготвим за рождения ден на детето – да потърсим ли фирма, която организира детски партита или да се заемем сами? Вторият вариант ще ви излезе несравнимо по-изгоден като цена, а и това не е много трудно. Ето за какво трябва да помислите.

1. Еднократните комплекти от прибори, чаши и чинии – практично решение ли са

Едно от най-важните неща при организирането на детски рожден ден е да бъдете колкото е възможно по-практични. Това се отнася в особено голяма степен за приборите, чашите и чиниите, в които ще се поднася храната.

Представете си колко би било да използвате стандартните порцеланови чинии, стъклени чаши и метални прибори и колко би било трудно после да измиете всичко това, когато детският рожден ден приключи.

Вместо това, много по-разумен вариант е да изберете от специалните парти комплекти от еднократни чинии, чаши, вилици, лъжици и ножове, с които да си спестите нуждата след това да миете всичко.

Еднократните комплекти се предлагат на много добри цени, което ги прави много практични не само от гледна точка на удобството, което предлагат, но и от финансова перспектива.

2. Парти украсата – какви са нейните предимства

Много хора похарчват големи суми пари за да се подготвят за парти за своето дете, когато в специализираните магазини имате възможността да закупите специална парти украса на отлична цена.

В нея могат да се включат най-стандартните и обичайни артикули, които могат да ви помогнат да създадете атмосфера за един детски рожден ден, като например балони, парти шапки, серпентини, конфети и много други подобни.

Обикновено, повечето родители споделят, че им излиза много по-изгодно да закупят украсата от специализиран магазин (вижте например на Torbalan.eu), отколкото да експериментират.

3. Храната

Неусетно стигнахме и до храната, която ще се поднесе. Тук имате две много добри възможности. Първата е да поставите акцент на тортата, а другите неща да са леки закуски, като например сандвичи, кифлички, плодове и други подобни.

Другият вариант е да поръчате храна от някоя пицария. Този вариант може да е малко по-скъп, но няма да ви отнеме никакво допълнително време и можете да сте сигурни, че на хлапетата ще им допадне.

Все пак не пропускайте да попитате и дали някое от децата няма специални потребности заради заболяване (например хранителна алергия или диабет), както и дали някое от децата не се придържа към вегански модел на хранене.

Вашият коментар