Идеи за цветя за изказване на съболезнования

Идеи за цветя за изказване на съболезнования

Всеки път, когато нечии любим човек почине, може да помислите да изпратите цветя за съболезнования. Тези цветя могат да бъдат доставени директно до дома на любим човек или до погребалния дом. В зависимост от вашия бюджет и предпочитания, можете да избирате от асортимент от идеи за цветя за съболезнования.

Лилии

Идеи за цветя за изказване на съболезнования - Лилии

Използването на лилии като цветя за съболезнования е традиционен начин да изразите чувствата си. Тези цветя символизират невинност, чистота и мир. Чудесен избор са и за аранжировка за погребение. Предлагат се в различни цветове и размери.

Бялата лилия символизира чистотата. Също така се свързва с благодат и величие. Това е второто цвете за годишнината от сватбата поради връзката му с предаността. Освен това е символ на Дева Мария.

Лилията символизира невинността и прераждането на душата на човека. Използва се за мемориали, погребения и религиозни служби. Те могат да се използват на закрито или на открито в зависимост от климата. Освен това са лесни за грижи. Те са идеално растение за отглеждане в офис или у дома.

Тези красиви растения могат да издържат с години. Предлагат се в различни цветове, включително розово, червено и бяло. Цветовете имат силен, сладък аромат.

Орхидеи

Идеи за цветя за изказване на съболезнования - орхидеи

Независимо дали търсите идеи за цветя за съчувствие за погребение или просто трябва да изпратите жест на грижа към някого, когото обичате, орхидеите са чудесен избор. Те са елегантни, грациозни и могат да бъдат доставени навреме за услуга. Освен това са лесно растение за поддръжка, което ги прави чудесен подарък за приятел или любим човек.

Има много различни разновидности на цветя, от които можете да избирате, когато изпращате съболезнования. Тези цветя могат да се смесват и комбинират с други видове цветя, за да се създаде красив букет. Можете дори да включите някои растения, като например хортензия в саксия, която ще продължи да живее след погребението.

Орхидеите Phalaenopsis са отличен избор за изказване на съболезнования. Тези растения придават класа на погребението и сладкият им аромат ще напомня на семейството за техния любим човек години наред. Освен това не са алергични, така че няма да предизвикат алергии.

Червени рози

Идеи за цветя за изказване на съболезнования - чеврвени рози

По време на траур цветята са прост и ефективен начин да изразите любовта си към любим човек, който е починал. Красотата и символичната сила на червените рози ги правят идеален избор за подарък за съчувствие. Все пак може да искате да изберете различен цвят в зависимост от обстоятелствата. Има много различни цветове рози, всяка със собствено значение.

Белите рози и лилиите обикновено се използват в погребалните аранжировки. Те символизират невинност, чистота и спомен. Розовите карамфили са друг популярен избор. Те символизират благодарност, благодат и спомен.

Ако се опитвате да разберете най-добрите цветя, които да подарите, първо трябва да помислите какво е обичал най-много починалият. Можете да попитате близките им за любимите им цветове. Можете също така да изберете букет с няколко различни цвята.

Източник: Top Flowers – доставка на цветя София

 

Вашият коментар