Автомобилите са с характер - Статии.com

Автомобилите са с характер – Статии.com

Автомобилите са с характер

Хората често казват, че кучето прилича на стопанина си, или какъвто е стопанина, такова е и кучето. Това сравнение не важи само при кучето или дадения домашен любимец, това важи и за колата. Колата е огледален образ на стопанина. Ако една кола е добре поддържана и чиста, то и собственика й е такъв, ако пък тя е мръсна, неподдържана и изпотрошена, то и стопанина й е такъв. Има и един друг момент, в който хората използват колата си за удоволствие и хоби и могат да си позволят да я „глезят” много. Това са онези луксозни и лъскави коли, за които се грижим повече от колкото за жената (както се казва).

В днешно време ремонта и поддръжката на една кола не представлява никакъв проблем, защото има достатъчно добри и квалитетни автосервизи, на които можем да се доверим. Въпреки, че поддържаме достатъчно и се грижим добре за нашия автомобил, той проявява своя „характер” и „капризи”, които са типични само за него. Това е нормално, когато си вземем нещо ново, то си има своята особеност и докато го опознаем минава време. Това важи в пълна сила и за колите, докато опознаем „характера” й и как се държи в определени ситуации трябва да мине време.

Мъжете обичат своите коли, грижат се много обстойно за тях и им избират сигурен  и добър автосервиз. Те държат колата им да е добре поддържана и измита до най-малкото петънце. Когато колата излиза от автосервиза, тя трябва да прилича на някоя мацка, която току-що е излязла от разкрасителния салон или по друг начин казано, тя просто трябва да е перфектна.

Вашият коментар