Белите дрехи - Статии.com

Белите дрехи – маркови, евтини и онлайн

Белите дрехи – маркови, евтини и онлайн

Август е месеца на бялото, а сред предложенията за нови маркови дрехи втора ръка online може да откриете почти всичко. И не си мислете, че цветът им се е променил, сега дори той може да присъства в повече сред вашите облекла. Дори лятото да е към своя край, бялата маркова тениска, рокля, туника може да е вашият автограф за фешън стил.

Защо да изберем облекла в бяло – белият цвят подчертава слънчевия загар, изглежда зрял, спокоен, леко премерен и стилен. Той е подходящ както за офис облекло, така и за плажа. Ако искате да изглеждате ефектно предлагаме ви няколко интересни модни решения:

За свободното време – изберете рокля вместо панталон. Сред дрехи внос може да намерите изключителни модели и кройки. От вашата фигура зависи модела, който ще вземете. Това може да е шанс за макси или закачливо мини. Идеята е само роклята да подчертава женствеността ви. Бялото е много подходящ цвят за всеки повод. Той навява за чистота, свежест и изгражда перфектно цялостната визия.

Идея – сега е момента да се облечете в дълга, романтична пола или бяла рокля. Летните тенденции позволяват множество вариации, с които ни най-малко ще изглеждате смешна. Защо пък не и изборът ви да е насочен в стил хили. Разгледайте и идеите за евтини дамски туники  отново в бяло.

Деловият стил – ако офисът, в който работите има по-строг стил за дрес код на служителите, отново може да заложите на дрехи втора. Комбинирайте такива в по-нестандартен начин.

Идея – дългата до глезените пола може да съчетаете с романтична блуза или строга риза в мъжки стил. Аксесоарите тук са напълно излишни.

Вашият коментар