Безплатен уеб дизайн - Статии.com

Къде да си направим безплатен уеб дизайн

Къде да си направим безплатен уеб дизайн

Има много безплатни платформи за уеб дизайн и блог хостване на безплатен хостинг със субдомейн, всеки има своите плюсове и минуси Тези платформи са специализирани и работят доста добре дори и в конкурентните ниши по високо конкурентни думи. Тук ще изброя 3 от популярните безплатни платформи за уеб дизайн безплатно и лесно.

 • Blogger е на Google и е една от най-добрите платформи за блогове. Това е прост, лесен за използване сайт чрез който лесно можете да се вашият личен сайт или блог. Има тон на инструментите и джаджи, които можете да добавите, за да подобрите функционалноста на сайта си, но дори и оформлението което е зададено като начално си е страхотно. Тази платформа е най-добре за някой, който иска личен блог, или блог за определена ниша.
 • Wix е свободна платформа за уеб дизайн и той наистина се грижи за по-креативни типове. Изцяло флаш базирани, Wix позволява на творците да се коригира всяка снимка, част от текст, както и други елементи от сайта. Wix е идеален за хора, които искат да се покажеат творчество. Това би означавало, музиканти, художници, фотографи, наистина за всеки, който се опитва да покаже на художествени умения. Wix също може да бъде чудесно място за собствениците на малък бизнес, които предлагат услуга. Въпреки това, ако бизнеса ви продава онлайн това едва ли е най подходящото място за създаване и оптимизиране на сайт.
 • Weebly е платформата, който аз използвам, но макар че ми харесва тази платформа използвам я да си призная за сателити на целеви сайтове. Можете да имате колкото си искате страници, и платформата никак не е лоша, но ако трябва да бъда откровен с вас за сео оптимизация на сайт ще ви е доста трудно и с трите популярни платформи за изграждане на сайт.

One Comments

 • Димитър Костов

  21.11.2012

  Wix има интересни шаблони за дизайна на сайта, но при качване на собствен домейн трябва да платиш за премиум членство.
  Blogger и Weebly предлагат едни стандартни шаблони за дизайн, по-добре изгради профил в някоя социална мрежа, вместо собствен сайт или блог с тях.

  Reply

Вашият коментар