Външен вид и предимства да притежаваш Samsung galaxy s2

Samsung galaxy s2 - Статии.com

Изчистен дизайн, меки линии и добро прилежание – това са само част от нещата, които могат да се кажат за външният вид на Samsung galaxy s2.

Този смартфон е един от новото поколение устройства, които ще ви направят модерни и в същото време ще ви помогнат да получите качеството, към което се стремите. На задната част на капака на смартфона ще намерите камерата, с която ще можете да правите незабравими и невероятни клипове и снимки с невероятните за устройство от този вид 8 мегапиксела. Светкавицата е LED, а функциите, с които разполага Samsung galaxy s2 са автофокус, засичане на усмивки, дигитално приближение, тагване с географското положение, панорама, back-illuminated сензор (BSI). Камерата прави външният вид на смартфона повече от впечатлителен, а и добавя едно огромно предимство към всички останали.

Освен това, друго голямо предимство, заради което определено ще предпочетете този лек и сравнително лесен за използване смартфон, пред професионална камера или пък дигитален апарат, е резолюцията, в която се снимат видеа. Или по-точно резолюциите, защото имате възможност да избирате измежду две: 1920×1080 (1080p HD) (30 fps), 1280×720 (720p HD).

  • Водете бързи разговори и то с доста добра продължителност от време, за което издържа батерията – цели 9 часа и 27 дни в режим на готовност. И когато пътувате, смартфона ще ви предложи забавление, с което дългият път да се стори кратък като миг, с вградения музикален плейър, който филтрира вашите тракове по албум, изпълнител и плейлист. А също така и многообразието от радиа, с които може да се забавлявате. Специална функция е и YouTube плейъра, с който може да следите актуалните музикални парчета в интернет.
  • Всичко това събрано само на едно място – в Samsung galaxy s2, подготвен за всички потребители, които знаят какво искат.

One thought on “Външен вид и предимства да притежаваш Samsung galaxy s2

  1. Самсунг са много добра марка, аз съм изключително доволна от моя телефон. Голямо чудене беше, когато трябваше да избирам, даже се колебаех между LG, Nokia и Samsung, накрая по метода на изключването се отказах от нокията заради операционната система. А и в крайна сметка популярността на самсунга си даде резултат. Не случайно това е най-избирания телефон и с най-малко оплаквания до колкото се осведомих. Аз за сега нямам никакви 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *