Samsung galaxy s2 - Статии.com

Външен вид и предимства да притежаваш Samsung galaxy s2

Изчистен дизайн, меки линии и добро прилежание – това са само част от нещата, които могат да се кажат за външният вид на Samsung galaxy s2.

Този смартфон е един от новото поколение устройства, които ще ви направят модерни и в същото време ще ви помогнат да получите качеството, към което се стремите. На задната част на капака на смартфона ще намерите камерата, с която ще можете да правите незабравими и невероятни клипове и снимки с невероятните за устройство от този вид 8 мегапиксела. Светкавицата е LED, а функциите, с които разполага Samsung galaxy s2 са автофокус, засичане на усмивки, дигитално приближение, тагване с географското положение, панорама, back-illuminated сензор (BSI). Камерата прави външният вид на смартфона повече от впечатлителен, а и добавя едно огромно предимство към всички останали.

Освен това, друго голямо предимство, заради което определено ще предпочетете този лек и сравнително лесен за използване смартфон, пред професионална камера или пък дигитален апарат, е резолюцията, в която се снимат видеа. Или по-точно резолюциите, защото имате възможност да избирате измежду две: 1920×1080 (1080p HD) (30 fps), 1280×720 (720p HD).

  • Водете бързи разговори и то с доста добра продължителност от време, за което издържа батерията – цели 9 часа и 27 дни в режим на готовност. И когато пътувате, смартфона ще ви предложи забавление, с което дългият път да се стори кратък като миг, с вградения музикален плейър, който филтрира вашите тракове по албум, изпълнител и плейлист. А също така и многообразието от радиа, с които може да се забавлявате. Специална функция е и YouTube плейъра, с който може да следите актуалните музикални парчета в интернет.
  • Всичко това събрано само на едно място – в Samsung galaxy s2, подготвен за всички потребители, които знаят какво искат.

One Comments

  • Самсунг са много добра марка, аз съм изключително доволна от моя телефон. Голямо чудене беше, когато трябваше да избирам, даже се колебаех между LG, Nokia и Samsung, накрая по метода на изключването се отказах от нокията заради операционната система. А и в крайна сметка популярността на самсунга си даде резултат. Не случайно това е най-избирания телефон и с най-малко оплаквания до колкото се осведомих. Аз за сега нямам никакви 🙂

    Reply

Вашият коментар