Цените на интериорните врати - Статии.com

Какви са цените на интериорните врати

Какви са цените на интериорните врати

Ако сте решили да си поръчате нова интериорна врата, то екипът на българската фирма Борман Комерс ще ви помогне да подчертаете автентичността на вашия интериор. Фирмата е лидер на пазара за интериорни врати у нас цели десет години, именно защото задоволява професионално всички критерии за първокласни продукти.

Гостите несъзнавано могат да формират своето мнение от впечатлението си от интериора на жилището. Те могат много експресивно да изразят индивидуалността и безупречния стил на домакините. Именно поради тази причина, мисията на хората, които стоят зад името българския брандБорман Комерс, е да предлагат достатъчно голямо разнообразие от вътрешни врати, така че всеки да може да допълни цялостното си обзавеждане с идеална врата.

Цените на интериорните врати включват каса, крило, пълен комплект от част и ДДС. Ако искате да разгледате брошурата на фирмата за интериорните врати, последвайте линка към сайта http://borman.biz. Процедурата за поръчване на врата е оптимално улеснена. За клиенти от Софийска област тя е следната:

  1. Звъните в магазина и заявявате, че искате нова врата. Посочвате адреса си, за да дойде монтажния екип и да вземе точните размери от зид до зид.
  2. До три часа от фирмата ще ви потърсят и ще ви предложат ден и час за снемане на размерите в удобно за вас време.
  3. Най-късно до два дни монтажната група ще вземе размера на място.
  4. Подписва се договор и се заплаща 50% от цената на заявената врата.
  5. Ако избраната врата е налична на склад то се договаря монтирането още при договарянето, ако не – при пристигането на вратата по поръчка служител на фирмата ще ви се обади, за да уговорите час и ден за демонтиране на старата и монтиране на новата.

Вашият коментар