Дифузери с пръчици онлайн на ниска цена

Дифузер с пръчици – принцип на работа, предимства и недостатъци

При покупка на ароматизатор за дома е най-важно да закупим продукт, който да придаде желаната свежест на дома и да ни накара да се чувстваме комфортно вкъщи. Не без значение, обаче, е и дизайна на опаковката.

Важно е и той да стои стилно и елегантно, да се впише в цялостната концепция на дома. Повечето ароматизатори, за съжаление, ни карат да се чудим къде да ги скрием. Самите опаковки не пасват изобщо на дизайна на стаята, а някои са просто абсурдни.

Emart.bg ни дава възможност да избираме измежду широка гама от стилни ароматизатори, като сред най-примамливите са именно дифузерите с пръчици.

Какво представляват

Дифузерите с пръчици са изключително нежни и деликатни като стил и дизайн. Те могат успешно да се впишат дори и в най-елегантния дом, а място за тях се намира изключително лесно. Характеризират се с това, че излъчват леко азиатска нотка, която им придава чувство за баланс и хармония.

Този тип дифузери идва при вас с малко шишенце, в което е зареден предпочитания от вас парфюм (а някои видове са и с етерично масло). В шишенцето се поставят няколко специални пръчици.

Как работят

Дифузерите с пръчици имат изключително прост начин на работа. След като шишенцето се разпечата, въпросните пръчици (най-често бамбукови, но не само) се поставят в него.

Те се напояват с парфюма, след което уханието им започва интензивно да се разпростира в цялото помещение. Този начин на работа предполага, че дифузерите са изключително трайни във времето.

Те няма да престанат да излъчват аромат докато препаратът не се изпари напълно, а това може да отнеме седмици. Парфюмът се отделя непрестанно във въздуха, което ще доведе до едно перманентно свежо усещане.

Като единствен недостатък може да се посочи това, че продуктът не е подходящ за случаи, в които е необходимо бързо и интензивно ароматизиране на помещението. За тези случаи са по-ефикасни различните видове спрейове, които макар и с краткотраен ефект, имат незабавно действие.

Когато дифузера изветрее напълно

От Emart.bg припомнят, че когато дифузера се изчерпи напълно, бихте могли да се възползвате от празната опаковка и пръчиците, като добавите там парфюм или етерично масло по ваш избор. Шишенцата изглеждат изключително стилни и могат да придадат допълнителна атмосфера във вашия дом.