Стол за офис на ниска цена

Офис столове – каква е добрата стойка

Когато избираме мебели за нашият офис, едно от най-големите ни съображения е те да са издръжливи, и на второ място, те да вършат своят функция добре. Когато става дума за офис столове едното не изключва другото – с MixHoreca.com можете да направите правилният избор за вас и вашият бизнес.

Това да седиш по цял ден пред бюро звучи като мечта, но за тези от нас, които са в подобна ситуация, това може да е свързано с много дискомфорт. Има много неща, които могат да ни направят по-малко продуктивни, но едно от тях със сигурност е това да седиш на неудобен стол.

Ако работата ви е пред бюро, то при наличието на неудобен стол се създава негативната асоциация с естеството на вашата работа. Този психологичен фактор е нещо, което много управители и собственици на бизнеси не взимат предвид.

Как да изберете правилният стол за вашият бизнес

Важно е да се отбележи, че добър стол не винаги е равно на висока цена, но 9 от 10 случая цената наистина ви предоставя много важни качества за един офис стол. Освен, че спомага продуктивността на вашият екип, един качествен офис стол е много по-издръжлив и комфортен от по-евтините варианти.

Истина, е че все повече модели офис столове представят много от нужните качества за една здравословна стойка при седене. Тя включва изпънати рамене и изправен гръб, а ако сега се опитате да го направите ще забележите, че долната част на кръста ви заема формата на S, което го напряга допълнително.

За това добрият офис стол подпомага той да остане прав, за да не се напрягат ниските прешлени на гръбнака. Не е случайно, че повечето случай на дискомфорт са точно там – това е точката на най-много напрежение в гръбнака. Добрата стойка по време на седене е доста контраинтуитивна за много от нас, за това правилният стол за вас и вашият екип е този, които спомага поддържане на тази стойка.

Какви са белезите на добрите офис столове

Най-оптималният офис стол е този, който не оскъпява вашата поръчка, такъв направен от качествени материали, които също така подпомага правилната стойка на вашият гръбнак – може да звучи като фантазия, но при MixHoreca.com е напълно възможно.

Важността на добрият стол

Не бива да се подценява качеството на един стол, при добре подбрани материали, един стол може да издържи много дълго време, без да е нужно неговото претапициране или друг вид ремонти. Така си спестявате много грижи и добавени харчове, което е винаги добре за един бизнес. С MixHoreca.com си спестявате много дългосрочни и краткосрочни грижи .