Езиков център excellence - Статии.com

Езиков център excellence – Статии.com

Учебният план на училищата excellence се адаптирани към всеки ученик,

и ви позволява да се постигнат максимални резултати в обучението. Excellence предлага на своите студенти повече от десет различни специализирани курсове:

Курсове по английски език за ученици, английски за възрастни, фирмено обучение по английски, подготовка за изпити по английски език, групови курсове по холандски език, индивидуални курсове по холандски език, групови курсове по италиански език, индивидуални уроци по италиански език, групови курсове по български език за чужденци, индивидуални курсове по български език за чужденци, фирмено обучение по български език за чужденци, и други (немски, френски, руски, испански, гръцки).

Занятията се провеждат от висококвалифицирани учители, който имат богат опит с чуждестранни студенти. Всяка година училището на excellence има студенти от над 50 страни. Училището е известно с високи академични стандарти. За най-добри резултати учебната програма може да бъде адаптирана към индивидуалните нужди и желания на ученика. В зависимост от бъдещите цели на ученика, може да продължи обучението по академични програми в университета или да изгради успешна кариера в света на бизнеса днес.

Ползи от обучението в excellence:

  • Малкият размер на групите (средният брой на учениците в паралелка е 10-12 студенти).
  • Уроците започват на всеки две седмици, което дава възможност на студентите да планират своите учебни програми.
  • В училищата excellence работят консултанти, който говорят повече от 11 различни езика по целия свят.
  • Всички учители са акредитирани от excellence и имат дългогодишен опит като преподаватели по английски език.