Да изпуснете новия iPhone 7 Plus от Статии.cом

Да изпуснете новия iPhone 7 Plus? Няма проблем!

Новият iPhone 7 Plus определено оправда очакванията на Apple – смартфонът взриви пазара още с появяването си и ако не побързате, скоро всички произведени бройки ще бъдат съвсем изчерпани.

Но ако все пак сте били достатъчно бързи и вече сте се снабдили с него, значи със сигурност се наслаждавате на елегантния му външен вид и на подобрената му функционалност. Освен нововъведенията по отношение на работата с него, смартфонът има и няколко допълнителни характеристики, свързани със защитата му – той е фабрично произведен с устойчивост на прах и влага, което прави собствениците му значително по-спокойни за него.

На всеки динамично живеещ съвременен човек обаче му е нужна още една предпазна функция, която Apple iPhone 7 Plus не притежава – устойчивост на удар. В забързаното ежедневие, в което често се налга да вършим по няколко неща едновременно, понякога се оказваме доста несръчни, а смартфоните ни далеч не са толкова здрави, колкото бихме искали.

  • Разбира се, производителите на аксесоари отдавна са наясно с този факт и са се подготвили навреме – на пазара вече се предлагат специални удароустойчиви калъфи за iPhone 7 Plus. Спецификата на телефона го прави трудно съвместим с универсалните калъфи – налага се не само разрезите за портовете и бутоните да съвпаднат, а и да има достатъчно голям отвор за двойната камера. Освен това той трябва да е така изчислен, че светкавицата да не се отразява в калъфа и да съсипва страхотните ви нощни снимки. Но не се тревожете, тъй като има модели, създадени специално за най-новата „Ябълка”.
  • Различните удароустойчиви калъфи за iPhone 7 Plus са доста разнообразни като визия. Съвсем подробно можете да ги разгледате в Маровски, а ние сега ще поговорим малко за общите им характеристики.

На първо място (макар че вече го споменахме) е прецизността, с която калъфът обхваща корпуса на телефона. Не само че няма начин да се измъкне, а и прецизно изчислените отвори ще ви позволят да използвате спокойно камерата, бутоните и порта за зареждане, синхронизация и слушалки, без да се налага да вадите смартфона от калъфа. На второ място, удароустойчивите калъфи имат добро сцепление с кожата и няма как да ги изпуснете случайно, което е добре, тъй като лъскавата външност на iPhone 7 Plus е доста по-хлъзгава, отколкото очаквате. Ако пък страшно много харесвате наистина елегантния вид на телефона, можете спокойно да използвате прозрачен кейс, който ще го защити, без да го скрива. Но и онези от вас, които обичат да персонифицират вещите си и да им придават свой собствен стил, имат избор – вариантите на удароустойчиви калъфи за iPhone 7 Plus са наистина много, от грубовато мъжкарски до обсипани с бляскави звездички.

Основното предимство на един удароустойчив калъф за iPhone 7 Plus  обаче е… издръжливостта му при удар, разбира се. Обикновено са създадени от два материала – поликарбонат, чиято твърдост посреща удара, и мек силикон, който поема сътресението и предпазва корпуса на смартфона. Качеството на материалите и на изработката може да е различно и това определя и доста големия ценови обхват на кейсовете (между 19 и 199 лв.). Разбира се, имате възможността да избирате според своя вкус и възможности, но не забравяйте, че е от изключителна важност да пазарувате от търговци, като Маровски, които държат на името си и предлагат само продукти с гарантиран произход и качество.

Вашият коментар