Автомобил под наем - Статии.com

Особености при избор на автомобил под наем

Главното нещо, което трябва да сторим за начало, е да си отговорим на няколко въпроса.

Защо ни е нужен автомобил под наем,

колко седящи места са ни необходими и какво количество багаж ще прекарваме. Разбира се, трябва да се съобразим и с финансовите ни възможности, защото рент а кар услугите не са сред най-евтините в страната и не само.

Напишете всичко на един лист, преди да посетите рент а кар компания, за да изберете оптималния за вас вариант. Проверете актуалните промоции на коли под наем в интернет и се насочете към най-точната фирма. Желателно е да прегледате офертите поне един месец преди вашата отпуска или командировка, така че да запазите колата, която искате.

Сред най-именитите рент а кар фирми се отличава „АвтоТрейд ТС“ ООД и търговската марка Irent.bg, която има клонове във Варна, Бургас и София. На вашето внимание е предложен богат автопарк с любимите ви марки и модели леки коли: Mercedes, VW, BMW, Opel, Peugeot, Renault, Chevrolet и много други.

  • Интересен факт е, че може да вземете превозно средство за под 15 лева на ден, което е просто чудесна новина за всеки, който има нужда от лимузина, спортна кола, микробус или джип. Процедурата по наемане на возилото е краткотрайна, а отношението към клиента на европейско равнище. Какво повече може да изисквате от рент а кар услугите у нас.
  • Носете със себе си активна шофьорска книжка, лична и дебитна карта. Това е всичко, което ще ви трябва за сключване на сделката. Получавате и опция за професионален шофьор, която се заплаща отделно според фирмените тарифи. Помислено е за всичко и последната дума е ваша.

При условие, че изпитвате нужда от автомобил под наем на промоция не бавете посещението си на IRent, където ще попаднете на уникален автопарк с най-новото от света на леките коли.