Уникални и грандиозни - Статии.com

Уникални и грандиозни

Уникални и грандиозни

Разгледайте страницата на електронен магазин Геонат – луксозна марка за дамски и мъжки чанти на най-добрите производители в света. Колекциите им са високо оценени от модната индустрия. Брандът е енергична и жива модна къща със съвременен характер, без да изменя на фактора лукс. Екипът черпи вдъхновение от големите дизайнери. Склонността на екипа към грандиозното, усещането му за драматизъм, съчетано с архитектурна строгост, както и уникалните му познания към кожата и текстила, чертаят пътя на бранда към все повече почитатели и клиенти. Отличителни белези на досегашните им колекции са графичния, строг и структурен стил.

Екипът, който стои зад Геонат е с диференциран интердисциплинарен опит и разностранни хобитa, сред които са моден дизайн, архитектура, фотография. Обединени под логото на бранда, те представляват едно от най-интересните сътрудничества в модния бизнес в наши дни.

Играта с размиването на границата между жанровете – официален и всекидневен, води до олекотяването на единия и облагородяването на другия. Тази игра, както и педантичното внимание към детайлите и изработката на дрехите са запазена марка на Геонат. Брандът селектира и предлага уникални и грандиозни модели във всяка своя колекция – ултраженствени чанти клъч, театрални чанти Винтидж, перфектни бизнес чанти, пищни официални чанти… Всяка една от тях внушава постоянство, последователност и лоялност към идеята за красотата.