Калъф за iphone 4 - Статии.com

Да изберем нашият калъф за iphone 4 – Статии.com

Когато си закупим нов телефон, следващата грижа след това как ще го поддържаме е как да го пазим, като за целта ни трябва един качествен калъф за iphone 4 или друга марка телефон. И тъй като смартфоните все повече навлизат в нашето ежедневие, е просто задължително да бъдат опазени и носени по правилния начин. Например в калъф, от твърд материал, най-добре кожа.

Когато избираме нашият калъф за iphone, е добре да имаме предвид, кои точно части на телефона обхваща. Като например, добре би било да се обърне внимание на това дали онзи фешън калъф, който така ви е грабнал окото, обхваща добре и предпазва корпуса на телефона открай до край, дали пази задните части, капака, рамката отстрани, подобно на силиконовите, които плътно са по частите на телефона. Дали някои от въпросните не е извън тази защита, за да не се получи повреда или при неволен удар точно незащитената част да пострада. Затова, когато купувате калъф за iphone 4, изпробвайте неговата функционалност, поставете телефона си в него, хванете го в ръка, за да видите как ви „приляга” и т.н.

  • Освен от кожа, вашият идеален калъф може да е изработен и от пластмаса. Отново трябва да имате предвид това как точно е защитен вашият телефон с него и да го тествате. Освен това, ако смятате да го носите на колан, е добре да обърнете внимание на това доколко силно защипва щипката в задната му част. Защото има голяма вероятност, въпреки че стои добре закрепен на вашият колан, въпросният калъф за iphone 4 да се изплъзна, разкопчее и да остане в таксито, например.
  • Някои калъфи притежават и специални поставки, които да се прибират и вадят, по този начин, че да ви е удобно да гледате на видео позиция.