Модели на алуминиеви радиатори - Статии.com

Модели на алуминиеви радиатори

Модели на алуминиеви радиатори

Ако предвиждате закупуването на алуминиеви радиатори, то ще е добре предварително да проучите предлаганите модели на българския пазар. Изберете такъв, който ще  приляга максимално на вашите нужди и архитектура на помещението.

Офертите, които можете да откриете по търговските вериги или онлайн магазини предлагат най-вече алуминиеви радиатори от български производители, но също така има голям избор от продукти направени в Италия и Испания. Повечето алуминиеви радиатори се отличават с надеждно качество и изработка съобразена с най-новите тенденции. Старайте се да се насочвате към артикули с висока степен на топлоотдаване и предлагана гаранция над десет години.

Ето повече информация за следните три модела алуминиеви радиатори:

Focus

Това са нови продукти и иновативни модели на алуминиеви радиатори. Те притежават модерен дизайн с напълно лято ребро. Фирмата производител се казва „Макет“ ООД. Можете да бъдете спокойни с тази българска компания , тъй като тя може да се похвали със стабилен опит от 12 години в направата на алуминиеви радиатори, лири за баня и други свързани технически артикули. „Макет“ ООД гарантира висока степен на отличие със Сертификат по системата за управление на качеството ISO 9001:2000 от SGS.

Decoral

Линията алуминиеви радиатори на Decoral се отличава със стилен дизайн и динамична изработка. Така тези артикули се считат за изключително практични и подходящи за домакинството на всяка къща, те са лесни за употреба и очарователни на външен вид. Дизайнът е изчистен и в същото време функционален, като тези алуминиеви радиатори притежават нестандартни перки на горната си и странична част. По този начин се достига най-добро разпределение на енергията и топлината, като за тази цел се използва естествената динамика на въздуха.

Global

В българските търговски мрежи се предлагат алуминиеви радиатори на италианската компания Global Radiatori. Това са нов клас алуминиеви радиатори, приготвени благодарение на най-иновативните технологии и уникален дизайн. Някои от тях са VOX, VIP, OSCAR, KLASS, MIX и DOPPEL. Пълната гама предлагани модели алуминиеви радиатори притежават сертификат и са тествани в Италия, отговаряйки на стандарта за качество EN442.