Нашата идея за подарък - Статии.com

Нашата идея за подарък

Трябва ли ви външна и добра идея за подарък?

Ние ще ви насочим с няколко предложения, които биха внесли усмивка и веселие на вашия празник.

Зелената книга

Ето и първата ни идея за подарък. Чудите се какво е Зелената книга? От английски език, „The Green Book” е изключително практичен и интересен ресурс и книга. Тук можем да прочетем за малките неща, които всеки един от нас може да направи, за да помогне на околната среда. Тази идея за подарък е особено актуална като се имат предвид нанесените вреди на околната среда и промените в климата на Земята. Нека ви даден интересен пример от статистиката. Ако всеки един човек живеещ на територията на САЩ използва с една хартиена салфетка по-малко на ден, в срок от една година могат да се спестят 1.0 милиарда долара от отпадъци. Вие знаехте ли това? Бихте могли да прочетете още много интересни неща в Зелената книга и то само срещу около десет лева.

Подвижен будилник

Имате ли нужда от силен тласък сутринта, за да се измъкнете от леглото? Ако отговорът е положителен, то тогава тази идея за подарък ще ви е особено симпатична. Този часовник ще ви даде само една пауза след като вече е звъннал. След това ще започне шумно да се движи възможно най-далеч от вас. Силната аларма със сигурност ще ви принуди да станете от леглото, за да я изключите. Умна идея за подарък!

Наръчник за малкия бизнес

Освен добра идея за подарък, това е идея как да бъдете успешни. Защо повечето малки бизнеси не просъществуват и какво да направите по въпроса? Ако човекът, за кого ви трябва идея за подарък се интересува от възможностите да работи единствено за себе си, то тази книга е особено подходяща. Този екземпляр е един от най-добрите наръчници за предприемачество и бизнес мислене. В него ще откриете 400 свежи идеи, а на английски можете да го намерите като „The E-Myth Revisited: Why Most Small Businesses Don’t Work and What to Do About It”.

Вашият коментар