Модни тенденции 2015 - Статии.com

Модни тенденции за пролет/лято 2015 – Статии.com

Модни тенденции – 2015

В тази статия ще ви запознаем с актуалните десени и дължини при дрехите за топлия сезон.

Актуални са ярките, дръзки, авангардни и най-разнообразни принтове, като най-впечатляващите приличат на художествени картини. Райето винаги си е било модерно, но тази година освен познатото падащо перпендикулярно, челна позиция заема диагоналното и нестандартното и под формата на моряшки мотиви.

Флоралните мотиви си остават. Няма нищо по- красиво от нежни цветя по тялото.

Налага се модерното кимоно, завръща се денима в най- различни нюанси и той ще бъде задължителен.

Материите  ще задоволят и най-капризния вкус, тъй като дават голяма свобода по отношение на избора. Едни от най-актуалните са прозрачните и секси материи, които само загатват красотата на жената, но трябва да ги подбирате според случая. За по-романтичните и нежни натури ще се погрижи вечната изящна дантела.

След кратка почивка се завръща късият топ. Също така и дългите, ефирни рокли и поли. Раменете задължително са разголени, а дългите гердани- незаменими аксесоари.

Дамите с красиви крака могат да се радват на много къси панталонки.

Дълга пола или къси панталонки- няма значение, важното е да са съчетани с къс топ.

  • За летните вечери заложете на мрежести дрехи, с които ще бъдете  загадъчни и провокативни. За вечерно парти изберете нещо по- лъскаво, по-златно, с повече пайети и брокат, по-ексцентрично. Дрехите с ресни и птичи пера ще бъдат топ актуални.
  • За сериозните бизнес дами дизайнерите са се погрижили по отношение на техните костюми, чиито тенденции са  тип мъжка кройка и свръх голвми размери, но за сметка на това с много изчистени и свободно падащи линии. Може да избирате между широки и дълги до земята панталони или с дължина няколко пръста над глезена.

Бохо стилът и винтидж  модата  са навсякъде и всяка дама трябва да има поне един тоалет, за да бъде в крак с тенденциите.