Реклама в Google - Интересни статии от Статии.com

Реклама в Google

Реклама в Google

Навлязохме в ерата на технологиите и кибер пространството! В разгара на 21 век е невъзможно един бизнес да мине на следващото ниво от развитието си без да има изграден уеб сайт и интернет реклама.

Вие имате ли вече създаден един добре структуриран и организиран уеб сайт? Отделихте ли достатъчно внимание на дизайна му и информацията, която е поместена в него? Ако Вашия отговор е “Да”, то е време да помислите за това как популяризирате Вашия уеб сайт.

Един от най-популярните и достъпни начини е рекламата в Google – Google AdWords е рекламна платформа от вида “заплащане на клик” (Cost per Click). По-точно Вашата фирма заплаща не за всяко показване в резултатите при търсене в Google, а само за тези, на които е кликнато.

Google дава възможността Вашата интернет реклама да бъде насоченакъм аудиторията, заинтересувана от продуктите и услугите на Вашата фирма. Тя позволява да се направи таргетиране на аудиторията, чрез определен брой ключови думи, по месторазположение и език. Започвайки Вашата рекламна кампания, Google Ви предоставя статистика – кои от ключовите думи са ефективни и кои – не толкова. Вие можете да променяте ключовите думи на рекламата и нейното съдържание по всяко време. По този начин ще се увеличи ефективността на Вашата реклама.

  • Интернет рекламата на Вашата фирма ще е рамкирана в 25 символа за заглавие и 70 символа за рекламно послание. Те също биха могли да търпят промени в хода на рекламната кампания, но в по-ограничен вид.
  • Друга положителна страна на рекламата в Google е, че Вашата фирма има пълен надзор над разходите, които прави за реклама. Целта на интернет рекламата от Промо Пойнт е да помага на всички фирми независимо от размера на бюджета им. Чрез AdWords се стремим да осигурим възможно най-ефективна реклама на Вашата фирма според бюджета, които сте предвидили.

Статистиките показват, че рекламното послание в Google достига до трима на всеки пет потребители в кибер пространството. Това са Вашите потенциални клиенти. При едно професионално управление от Уеб Моушън на Вашата реклама в Google, можете да постигнете големи резултати на сравнително ниска цена.