SEO инструмент - Статии.com

SEO инструмент BG Autosubmiter – Статии.com

Случайно попаднах на информация за този инструмент, който представлява онлайн услуга – напълно автоматизирано добавяне на линкове в социални и буукмарк сайтове в българското интернет пространство. Става въпрос за BGautosubmiter.com и веднага реших да го пробвам. Регистрирах се в сайта и съответно разбрах, че услугата е платена, но и същевременно бях приятно изненадан от факта, че ми бяха пуснати 10 кредита бонус, с които да тествам услугата. От доста време бях престанал да споделям съдържание по този начин поради няколко причини:

  • липсата на време
  • отзиви, че тази част от link building-а вече не върши работа
  • вследствие на горните две се появи и липсата на желание и мотивация да разцъквам по сайтовете и да споделям линкове.

Тук обаче процесът е доста автоматизиран и времето, което се отделя е минимално. Добавя се линк, както и всички останали атрибути, които същевременно могат да се спинват. Избират се сайтовете, в които желаем да споделим линка (към този момент са 17 сайта). Ако линка, който се споделя не е релевантен като съдържание може да махнем от списъка сайта. За всеки един сайт можем да изберем категория, в която да бъде споделен линка.

Също така намирам за хубава екстра възможността да се избира интервала, през който се споделя линка в избраните социални мрежи.  Може да се настрои от 1 минути между споделянията.. чак до 1 седмица. Това от гледна точка да не се „изсипе“ накуп линка по тези сайтове си е направо супер!

След като сме си избрали сайтовете, категориите и сме попълнили полетата за линка, който споделяме е време да натиснем бутона „Submit“ и магията става. 🙂 Нашата работа е свършена и останалото оставяме да бъде направено от този онлайн инструмент BG Autosubmiter. Времето, което отнема да се попълнят полетата и избора на категории е не повече от 3 минути и то ако се правят различни спиннати варианти на описанието и заглавието на споделеното съдържание. За тези 2-3 минути отделено време имаме „опашка“ за линк, който ще бъде споделен в тези 17 сайта (или по-малко ако не искаме във всичките) и то не на един път, а примерно в рамките на 1 седмица (повече или по-малко), за да изглежда максимално натурално. 🙂

След това може да поглеждаме как се „движат“ нещата с нашето линкче и да видим къде е успешно публикувано и къде има проблем и е нужно действие от наша страна.

Това, което беше при моето тестово споделяне се състоеше в прекалено късото описание на линка в една от мрежите, което се оправя веднага с редакция и процесът продължава. Другото, което не мога да го нарека проблем в самата услуга е, че е отказан достъп с login-а, който се ползва от „автоматичния събмитер“. Тук виждам, че забравих да споделя още нещо. За всяка от 17-те социални мрежи, където се споделят сайтовете има възможност да се въведат личните ни потребителски имена (login детайли) и bgautosumbiter-а да публикува от наше име. Ако не въведем наши данни се ползват акаунта на самия bgaautosubmiter. Доколкото видях ползват 2 такива акаунта.

Определено услугата си заслужава и пести много време. Сега, след като няма да ми е необходимо да отделям и да цъкам по тези сайтове ще си направя експеримент, за да видя как се отразяват линковете  от тези сайтове и се надявам да е положителен резултата.