Стоманени гривни - Статии.com

Последния писък на модата – стоманени гривни

Последния писък на модата – стоманени гривни

Ако харесвате модните аксесоари и искате винаги да бъдете с най-новото и модерното, може би знаете че бижутата от стомана стават все по-популярни, най-вече сред младите хора. Стоманените бижута произведени от Сомаха са елегантни и стилни, те са подходящи за жени и за мъже. Стоманата, от която се изработват бижутата, като гривни, обеци, пръстени, синджири и т.н, е неръждаема, тя не причинява алергични реакции и не корозира. От нея се правят и други неща, като хирургически инструменти, домакински уреди и т.н. За това тя е позната още под името – „медицинска стомана”. Бижутата се изработват най-вече от медицинска стомана, проба 316 L.

На пазара се предлагат всякакви стоманени бижута, но най-голяма популярност имат стоманените гривни, които се предпочитат от всички младежи или девойки. Има стоманени гривни във всякакви размери, те се предлагат с различни дизайни и могат да бъдат комбинирани с благородни метали като злато, могат да съдържат камъни Сваровски, оникс, а някои дори и диаманти. Гривните от стомана са много стилни, те изглеждат добре върху ръката и могат да се използват за всякакви поводи. В момента няма по-актуално бижу от една стоманена гривна, която можете да закупите на изключително изгодна цена. По този начин, освен че ще имате едно много елегантно и красиво евтино бижу, вие ще бъдете винаги в крак с най-новите модни тенденции. Стоманените бижута не потъмняват след време, не губят блясъка си и запазват вида си.

Заради ниските си цени, стоманената бижутерия е достъпна за много по-голям кръг от хора, отколкото сребърната. Цената по никакъв начин не влияе върху качеството на изработката, а съвременните технологии позволяват, стоманата да се обработва, чрез нанасяне на допълнителни слоеве върху PVD изделието (physical vapor deposition). Така се получават стоманени обеци, пръстени, синджири, гривни и др, които могат да бъдат с различни цветове. Те могат да са бели, жълти, розови и т.н.