Връхната точка на вашия интериор - Статии.com

Връхната точка на вашия интериор – Статии.com

Фото рамка с часовник – връхната точка на вашия интериор

Фото рамка с часовник ще бъде оригинален декор, ако се избере по интериора на една стая или конкретна тема. От онлайн магазин equipex-bg.com можете да вземете красив вътрешен стенен часовник с фото рамки, които ще се впишат хармонично в дизайна на стаята. Часовникът може да бъде в унисон с обзавеждането или, напротив, се откроява на стената.

  • Часовников колаж – това не е само оригиналният обект на украса върху стените, но истинската стойност на собственика на един необичаен сувенир. Всеки, който влезе в дома ви и види часовника с фоторамки, ще си спомни моментите, който са запечатали снимките на този часовник. В допълнение, стенният колаж-часовник може да съдържа любими образи, които вдъхновяват. Снимки на природата, направени от вас по време на почивка в планината, на имиджа на града, който искате да посетите. Създаването на тематичен декор в стаята си или офиса си е фантазия и креативност.
  • Мултирамка часовник – офис вариант
  • Този декоративен елемент е създаден не само за красота. Фото рамка с часовник е едно много практично нещо, тъй като в едно и също време изпълнява две функции. В допълнение, тя е много оригинален елемент на дружества в корпоративен стил с логото на организацията. Това не е просто моден аксесоар за офис интериор, но и чудесен подарък за директори, колеги, бизнес партньори и клиенти.

Не чупете главата си в търсене на перфектния подарък. За всички от вас е нужно да се направят само три неща – да се намери случай за представяне на такъв оригинален подарък, място, където да се постави колажът с часовник и да се изберът подходящите снимки. И не забравяйте да представите този красив подарък, който ще даде много емоции на героя с повода.