Дамски обувки

Дамски обувки, подходящи за носене на работа

Какви характеристики трябва да притежават едни дамски обувки, за да се превърнат в идеални за носене на работа? Несъмнено това зависи от естеството на работното ви място и самата работа, която извършвате. Когато става въпрос за неофициална среда и разчупена офис обстановка, отговорът на въпроса е сякаш по-лесен, тъй като имате пълната свобода що се отнася до етикет и съобразяване с обстоятелствата. А когато работната среда е по-специфична?

Поставете удобството на дамските обувки на първо място

Каквато и работа да извършвате е важно да се погрижите за удобството на краката ви, тъй като от обувките до голяма степен зависи и правилната ви стойка и това доколко ще сте уморени в края на работния ден. Това обаче не означава да сложите спортни маратонки, въпреки че имате важна делова среща, на която ще преговаряте с виден делови партньор.

Никога няма да сгрешите с чифт семпли дамски обувки

Що се отнася до стила на обувката, най-сигурният начин е да заложите на по-семпли и изчистени модели, без утежняващи дизайна елементи. Велур, набук и естествена кожа са едни от най-универсалните решения, които същевременно предлагат и стилен дизайн, който може да завърши перфектно всяка офис визия.

Добър съвет е също така да наблягате на по-неутрални цветове на обувките – телесен, черен, каки – освен че те са по-комбинативни, издържат успешно изискванията на офис етикета.

Удобни качествени елегантни обувки от естествени материали можете да намерите в онлайн магазина Stemanelli.com – сайт на български търговец на обувки.

Обърнете внимание на тока на обувките

Определено токът е част от дамската обувка, която може да я направи още по-изящна или да ѝ придаде бутафорност при използване при неподходящите обстоятелства. Тук трябва да внимавате не само за височината на тока, но и за неговата дебелина. Имайте предвид, че една обувка с ток с нормална височина винаги ще изглежда по-елегантно от обувка с платформа и ток, която променя начина ви на ходене.

Изберете онези токчета, които са ви достатъчно удобни и ви позволяват да ходите с елегантна стъпка през целия ден.

Съблюдавайте за хармонията на цялата визия при подбиране на обувките

Напоследък е доста модерно стиловете на облеклото и обувките да се смесват. Когато става въпрос за по-строга официална среда е по-добре да го избягвате. В останалите случаи обаче можете да комбинирате дори и изцяло елегантно облекло с по-спортни обувки, стига да постигнете желаната хармония в цялостната визия. Тук огледалото е първият ви съветник и ако комбинацията според него не си подхожда, по-добре сменете обувките.

Търсите нов чифт дамски обувки, който да е подходящ за носене на работа? В Stemanelli.com има разнообразие от стилове, цветове и марки обувки, сред които може да намерите и своето ново офис попълнение. Ако търсите обувки на изгодни цени с безкомпромисно качество, в Стеманели определено имат какво да ви предложат.