Дръзки, завладяващи и незабравими - Статии.com

Дръзки, завладяващи и незабравими

Дръзки, завладяващи и незабравими с подходящото съчетание от дрехи и аксесоари

Фигурата, силуетът, цветът на кожата и косата, както и прическата – всичко, което създава красивото ви излъчване има значение за избора на перфектният тоалет и аксесоари. Какви съвети дават модните експерти за дамите с висок ръст, за да им помогнат с въпроса „Какво да облека?”.

Още модни съвети за дрехи от kakvodaobleka.com

  • Не пропускайте аксесоарите – най-подходящите аксесоари за високите дами са едрите бижута с нестандартна форма и големи размери. Например, добавете в гардероба си голяма дамска чанта, носете широки гривни или голямо колие. Широките колани също са страхотен избор за дами с висок ръст. Основното правило, което трябва да помните, за да избегнете грешки е да носите по един голям аксесоар.
  • Покажете кожа! –  Прекрасното ви тяло заслужава да бъде представено подобаващо. Изберете страхотни модерни дрехи, които загатват по елегантен начин за най-привлекателните ви форми. Например, изберете стилна рокля с гол гръб. Правилото за перфектна визия е тоалетът ви да разкрива само една част от тялото ви. Например, ако изберете рокля с гол гръб, то тя не бива да е нито прекомерно къса нито с дълбоко деколте.
  • Привлечете фокус към шията – деколтето и шията са сред най-сексапилните и неустоими преимущества на дамите с висок ръст. Не се колебайте да привлечете погледите именно там, като изберете блузи и рокли с дълбоки деколтета или големи и оригинални колиета, които ще грабнат вниманието на хората около вас веднага.
  • Избягвайте обемистите дрехи, защото те не подчертават извивките на красивото ви тяло, а тъкмо обратното – създават впечатление за претрупаност и тежест.
  • Не забравяйте високите обувки – сигурно всички високи дами са чували съветите, че не бива да носят високи токчета и обувки с платформи. Това е заблуда – ако се чувствате удобно с високи обувки, не се колебайте да добавите в гардероба си богата колекция от такива модели.
  • Перфектната дължина на роклите и полите е средна – до средата на глезена.
  • Дрехите с по-нестандартни дизайни са страхотен избор за дамите с висок ръст. Те създават различни граници във формите на тялото и ви дават възможност да привлечете фокус върху най-атрактивните ви форми.