Отключване на смартфони - Статии.com

От миналата година фабричното отключване на смартфони е забранено в САЩ

Всички сте чували за фабрично отключване на телефони което се предлага от EasyUnlock.eu, а също така може би се досещате за причините, поради които се кодират смартфоните днес. Накратко казано това се прави, поради две причини. В чужбина това е така, тъй като смартфоните там много често се подаряват, ако вие сключите договор с тях, докато тук причината е по-скоро по-ниската цена на самите апарати, тоест ако се обвържете с даден мобилен оператор.

Разбира се, че решение винаги има на проблема, но за съжаление от началото на миналата година в САЩ е забранено със закон да се прави от частни или от юридически лица разкодиране на телефони. Това разбира се не означава, че все още не се прави това, но все пак това е един вид превантивна мярка, за да може тези подарени апарати да не се препродават на реалната им пазарна цена. В България тази процедура по разкодиране на устройства все още е позволена, но това не значи, че и тук не може след време да се забрани със закон.

Ако и вие сте си купили кодиран апарат, тогава просто се обърнете към сайта EasyUnlock.eu. Само с един клик на мишката и ще можете да си поръчате фабрично отключване на смартфон, като хубавото тук е, че всичко се извършва дистанционно, тоест само чрез предоставен от вас IMEI номер на телефона.