Интериорни врати - Статии.com

Какви видове интериорни врати да предпочетем?

Обзавеждането на нашия дом е важно, тъй като от него зависи как ще се представим пред нашите гости и какви впечатления ще оставим за себе си. Нашето жилище трябва да е добре подредено, както и да съчетава красиви цветове и мебели в една задоволяваща конфигурация. Ако искате да реализирате всичко това, то със сигурност са ви нужни интериорни врати, които да оформят стойностната визия на помещенията ви.

В днешни дни съществуват различни видове интериорни врати, като разликите се крият в материалите за изработка на продукта, цветовете и шарките. Днес ще ви запознаем с най-разпространените варианти, за да изберете това, което ви е нужно.

  • Стандартна врата – тя е подходяща за всякакви обекти и притежава универсален размер. Можете да я намерите във всички специализирани магазини, а за монтажа и не се изисква допълнително къртене. Отварянето и може да се извършва, както навън и навътре, така и наляво и надясно. Повечето семейства избират именно такива продукти за жилището си.
  • Плъзгаща се врата – тя е една от най-използваните варианти при избора на интериорни врати. Предоставя изключително удобство при отделянето на една стая от друга и не налага изграждането на други заграждения или стенни. Чрез плъзгащата се врата имате шанса да разделите едно помещение на две стаи, а крайния ефект е доста добър.
  • PVC врати – те са особено подходящи за бани, но могат да бъдат монтирани и на други места в дома или офиса. Можете да ги намерите в различна цветова гама, която да отива на подовата настилка и дограмата ви.
  • Сгъваема врата – популярна още като „Хармоника“ тя способства за бързото разделение на дадено помещение в апартамента или къщата. С този тип врати получавате опцията да обособите ваша собствена част, без да се налага да изграждате стени и паравани.

Открийте вашия вид интериорни врати във веригата магазини на Борман Комерс и вземете най-правилното решение, за да се почувствате щастливи.

Вашият коментар