Качествени сайтове - Статии.com

Публикуване на статии в качествени сайтове

Ако се занимавате с онлайн маркетинг и най-вече със SEO, то неизбежно е търсенето на възможно повече качествени сайтове,

от които да вземете линк към вашия проект.

За хората, които са наясно с идеята за link building не е нужно да се обяснява защо това е от голяма необходимост, но за всички останали собственици на уеб страници е важно да се отбележи, че линковете (връзките към ваш сайт) от тематични и качествени страници са един от основните фактори за по-добро класиране в Google при търсене по ключови думи, които са важни за вас.

Всеки линк е важен, но и при link building-а е от значение кой сайт има препратка към вашия. От значение са редица параметри, но от по-важните фактори, които ни касаят се отнася до тематичността. Хубаво е ако искате да класирате по-добре в Google сайт, който е на туристическа агенция да търсите линкове от сайтове, които са свързани с туризъм.

Линковете най-често е по-добре, а и по-лесно да бъдат взети от публикация/статия в самия сайт, отколкото връзката да бъде поставена в footer частта на сайта. Още по-непрепоръчително е ако там са вмъкнати още дузина изходящи връзки към най-разнообразни сайтове, които не се вписват в тематиката нито на вашия сайт, нито на сайта, който ги е поставил там.

И така – търсите качествени линкове от тематични сайтове? Вижте тези възможности:

  1. Uchebnika.com – кариера, бизнес, обучения – всичко е подходящо да бъде публикувано в сайта и да получите изходяща връзка.
  2. Patevoditel.eu / Turisti.info / Planinite.eu – типично туристически сайтове. Линковете са полезни за всякакви сайтове за почивки, екскурзии, самолетни билети и т.н.
  3. Aromati.net – козметика, парфюми

Вашият коментар