Климатици Daikin - Статии.com

Климатици Daikin за оптимален дизайн и комфорт за спални

Климатици Daikin

Daikin стартира нова линия за монтиране и обхват, предназначени да отговорят на най-взискателните изисквания на съвременната спалня за Дизайн и изпълнение.

  • Дискретния и модерен дизайн на климатици Daikin, отговаря на всички интериорни изисквания.
  • Елегантните му криви се сливат прекрасно с стената, в резултат на едно ненатрапчиво присъствие, което се интегрира прекрасно със съвременни спални и други малки пространства.
  • Елегантен и функционален дизайн на климатиците се допълват с висококачествено покритие в матово кристално бяло.

В спалните, тишината е още по-важна, отколкото в жилищни райони.

Затова новите модели за монтиране на стена са проектирани да работят почти незабелязано.С звуковите нива до 19dBAклиматични системи Daikin гарантират добра нощна почивка.

За отразяване на сегашната тенденция за по-малки спални и по-добра изолация, Daikin разшири гамата си.За монтиране на стена да се предостави на точно необходимото ниво на комфорт в най-малките стаи на къщата. В случаите, когато е необходимо, преди 20 клас, 15 клас вече могат да осигурят необходимия комфорт с по-нисък въздушния поток и нивото на шума увеличават цялостния комфорт.

Освен xzтова новата гама, включително климатични системи клас 15 единици ви дава по-голяма гъвкавост за разпределяне на капацитета  на открито, включително на новия 3-портов 40,по този начин се осигурява перфектен комфорт, съчетан с модерен дизайн за цялата къща.

Благодарение на безкрайния стремеж на Daikin за по-голяма ефективност, новата серия предлага върхова производителност. Инверторната технология регулира използваната мощност, за да отговарят на действителното изискване, за да реализира значителни икономии на енергия и осигуряват максимален комфорт, в резултат на „А“ енергиен клас за цялата гама климатици. Допълнителни икономии на енергия може да се реализират благодарение на седмичния таймер и интелигентно око, което автоматично активира икономичен режим, когато не се открива присъствие.

С дискретен в интегрирането си дизайн, безшумната работа, висока енергийна ефективност и надлежно оразмеряване, новата гама климатични системи за стена е наистина идеално решение за спални или други малки помещения.