Регистрация на фирма - Статии.com

Регистрация на фирма – Статии.com

Не беще толкова отдавна когато процеса на регистрация на фирма, беше истински кошмар

може би само за 10 години нещата се промениха значително много, както по отношение на упростяване на самата процесура така и по отношение до досъпа до инфомация. Така днес чрез интернет можем да получним всички информации за необходими документи и тяхното подготвяне, за което преди човек трябваше да се обърне към адвокати, които наплащаха страшно много използвайки недостъпността на информацията.

Освен самата процедура за регистрация на фирма улеснено е и изискването по отношение на необходимият капитал за регистрация на ООД или ЕООД който сега е 2 лева, вместо 5000, които бяха необходими преди.

В днешно време процедурата по регистрация на фирма е лесна и упростена, но за сметка на това проблемите са други. Днес в условия на светомна икономическа криз новостартиращите компании имат много повече предизвикателства. Освен това и конкуренцията е голама което не е било в България преди 10 години.

Поради всичко това бизнесмените, управителите и собствениците трябва да бъдат много по-посветени на собствените бизнеси и тяхното развитие и нововъведения, а услугите свързани с регистрация на фирма да ги отстъпат на специалисти в тази област – фирми специализирани за регистрация на комапнии като “ЕМПРЕСИ” ЕООД, които ще извършат тази услуга, а Вие ще спестите от ценното си време.